7 Nov 2013

Peppermint Ginger Plus


Produk yang dihasilkan melalui kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur, dan dihasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains yang terkini. Ianya diperakui secara klinikal dapat membantu dalam merawat atau mencegah masalah loya, gastrik, mabuk laut/ darat, sendawa dan penghadaman.Manfaat Utama

1. Pudina
  • Melegakan otot perut, ia mempunyai kesan penenang. Membantu dalam penghadaman, mabuk laut/darat, membantu melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit-birit. Ia juga melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul daripada rawatan kemoterapi.
2. Halia
  • Meransang rembesan enzim Salvia untuk pencernaan makanan. Ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakit haid, loya dan mual angin ketika mengandung, selepas melahirkan anak (semasa pantang).
3. Pokok Adas (Fennal)
  • Ia melegakan sakit perut, melegakan gejala selsema. Ia juga dapat membantu dalam masalah alergi pada saluran usus. Orang Eropah akan mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut.
4.Cekur Manis (Anise)
  • Ia melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak. Ia juga merangsang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa, melegakan haba di musim panas dan lembap, memberi peredaran tenaga di dalam badan dan lembut pada perut.
Bilangan saiz setiap botol
90 biji di dalam satu botol

Jadual Makan

Untuk membantu penghadaman: 3  biji sehari selepas makan
Untuk amencuci usus dan perut: Larutkan 3 biji Peppermint-Ginger Plus dan 10 biji Alfafa di dalam air panas suam untuk diminum
Untuk merawat sakit atau masalah gastrik, loya dan batuk: 3 - 5 biji dilarutkan di dalam air panas dan dijadikan teh herba
Kelegaan tekak, batuk dan sedu: Hisap 2 biji

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

NAMA : Diyana Isa 
SHAKLEE ID : 962568
EMAIL : riznina1014@gmail.com
PHONE/ MESSAGE/ WHATSAPP : 019-2212976

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015