4 Nov 2013

SHAKLEE COLLAGEN POWDER


Perbezaan Shaklee

Shaklee collagen powder adalah suplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4,000 mg Kolagen RSS ( Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik Ikan Merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu sintesis kolagen pada lapisan dermis yang berkesan.

Ia mempunyai tujuh ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C, dan Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dalam makanan mahupun minuman kegemaran anda.Setiap hidangan dipek didalam satu uncang bagi memudahkan anda menggunakannya pada bila-bila masa sahaja.

* Berat molekul diukur dalam unit Dalton


Bilangan Saiz Setiap Botol
15 sachet setiap kotak
Jadual Makan
Makan 1 sachet sehari dicampur mana-mana air yang disukai. Keberkesanan akan jelas kelihatan selepas 4 minggu.
Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

NAMA : Diyana Isa
SHAKLEE ID : 962568
EMAIL : riznina1014@gmail.com
PHONE/MESSAGE/WHATSAPP : 019-2212976
Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015