1 Nov 2014

Cara Mengatasi Masalah Kesuburan dengan Set Kesuburan Shaklee
Memiliki zuriat merupakan impian setiap pasangan sama ada yang baru berumahtangga mahupun yang telah lama berumahtangga. 


Bila berkata mengenai masalah kesuburan, ramai kaum-kaum suami yang akan menuding jari ke arah kaum isteri. Bagi mereka, setiap masalah yang wujud pasti berpunca daripada si isteri. Sedangkan masalah kesuburan juga boleh terjadi kepada si suami juga. Ramai yang menyalah tafsir mengenai masalah kesuburan ini. Mereka lebih gemar menggelar orang yang mempunyai masalah untuk mendapatkan zuriat ini sebagai "MANDUL". 

Ramai yang tidak mengetahui punca masalah kesuburan ini. Kebiasannya masalah kesuburan ini terjadi sama ada si suami mahupun si isteri kekurangan vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh. Cara mengatasi masalah kesuburan adalah dengan mengamalkan pengambilan multivitamin dan multimineral yang mencukupi bagi meningkatkan tahap kesuburan seseorang.

Set Kesuburan Shaklee terdiri daripada beberapa jenis vitamin semulajadi yang bermutu tinggi seperti :


Cara Mengatasi Masalah Kesuburan dengan Set Kesuburan Shaklee


1. Vitalea Multivitamin
Vitalea tediri daripada pelbagai jenis vitamin yang membantu melengkapkan kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting dalam tubuh yang diperlukan setiap hari. Ia melindungi organ-organ penting tubuh seperti buah pinggang, jantung, hati, organ pembiakan, kesihatan kulit, kuku, rambut dan tiroid.

2. GLA Complex
Ia membantu dalam mengawal selia hormon estrogen dan testoteron. Ia juga mampu membaiki simptom PMS seperti sakit payudara serta membantu melambatkan proses penuaan.

3. Zinc Complex
Ia membantu kaum lelaki dalam penjagaan prostat. Ia juga membantu mempertingkan kandungan sperma lelaki serta ia boleh mempertingkatkan tenaga sperma untuk menuju ke ovum.

4. Alfalfa
Alfalfa dapat membantu dalam menghilangkan masalah keputihan, membantu masalah kesuburan dan berfungsi seperti manjakani serta baik untuk hubungan suami isteri.

5. B Complex
Mengandungi 8 komponen penting vitamin B, termasuklah 100% biotin dan asid folik. Ia juga membantu melengkapkan ketidakseimbangan vitamin B yang diperlukan untuk kegunaan seharian tubuh.

6. Vitamin C
Ia membantu dalam pemulihan dan pembaikan sel dan tisu tubuh. Kebaikan utamanya adalah ia dapat menggebukan kulit wajah. Ia juga melindungi daripada darah beku, lebam dan amat berkesan dalam penyembuhan luka.
Setiap masalah pasti ada jalan penyelesaian. Kita perlu berusaha. Berdoa padaNya supaya dikurniakan zuriat. Tak mungkin wujudnya hasil jika tiada usaha kan? Setelah berusaha dan berdoa, bertawakkal. Sesungguhnya semuanya daripadaNya juga. 


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi,saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian :
Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : riznina1014@gmail.com
Call/ SMS/ Whatsapp : 019-2212976" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015