2 Dec 2014

Jadi Ahli Shaklee

FAEDAH DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
  1. Untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30%
  2. Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi. Nilainya adalah 5 hingga 21%.
  3. Bonus Kepimpinan
  4. Bonus Tambahan
  5. Insentif Coordinator
  6. Insentif Istimewa
  7. Insentif pelancongan
  8. Subsidi Kereta
PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Pangkat / Kepimpinan
Purata Pendapatan Tahunan
Master Coordinator
RM 600,000 and above
Senior Key Coordinator
RM 350,000 and above
Key Coordinator
RM 250,000 and above
Senior Coordinator
RM 150,000 and above
Coordinator
RM 80,000 and above
Senior Supervisor
RM 36,000 and above
Supervisor
RM 20,000 and above

KEISTIMEWAAN KAMI
  1. Dinaungi 3 Masters Coordinator ternama.
  2. Sokongan berterusan.
  3. Tutorial online dan juga offline (jika mahu)
  4. Kelas dan coaching offline.
  5. Seminar dan gathering.
  6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman.
  7. Pelbagai aktiviti menarik


BAGAIMANA NAK MULA?
Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-
  1. Pendaftaran ialah RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimum registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch) ATAU
  2. Membuat pembelian RM660 (200 UV point) untuk keahlian percumaATAU
  3. Pembelian 2 botol Vivix untuk keahlian percumaATAU
  4. Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.
  5. Isi borang keahlian di bawah ini.

PERBEZAAN KAMI
  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Group Produk Vitamin untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya ada dalam group ini sahaja. Hubungi saya riznina1014@gmail.com untuk maklumat lanjut.

PERLU KE MAINTAIN POINT SETIAP BULAN??
Tidak. Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.


APA YANG PERLU DILAKUKAN SEKIRANYA SAYA NAK DAFTAR SENDIRI DI BRANCH? 
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya
 962568 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

APA NAK BUAT JIKA SAYA DAH DAFTAR DENGAN ORANG LAIN TETAPI TIDAK MENDAPAT GUIDELINE TENTANG BUSINESS SHAKLEE??
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 962568. Saya akan membimbing anda sehingga berjaya. Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 962568 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TAPI TAK JADI AHLI SHAKLEE??
Sejujurnya sangatlah rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI Shaklee yang jual Shaklee pada anda! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Kan ke rugi. Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk seisi keluarga dan diri anda juga. So, memang berbaloi berganda-ganda lah kalau anda dapat menikmati semua benefit di atas. Dan sudah tentunya dengan Guideline yang betul dan teliti jika anda daftar di bawah saya~!!



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaa mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :


Nama : Diyana Isa
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976



" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015