7 Dec 2014

Set Kesuburan Lelaki Shaklee dambaan semua lelaki

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Harini kita akan bercerita tentang supplement yang menjadi dambaan semua lelaki yang sudah berumahtangga dan menginginkan cahaya mata tetapi masih belum dikurniakan lagi  serta lelaki yang baru nak menempuh alam perkahwinan. Cerita ni sesuai untuk yang dah berumahtangga dan yang menghampiri gerbang perkahwinan ye. Agak sensored. hehehehe.

Supplemen apa yang digila-gilakan tu?Vitamin E Complex & Zinc Complex

Apakah kelebihan Set Kesuburan Lelaki ni?

  • Vitamin E Complex
Vitamin E membantu meningkatkan kualiti sperma dan pergerakannya. So, makin mudah la wanita nak hamil. hehehe. Vitamin E juga merupakan antioksidan yang mampu untuk membunuh radikal-radikal bebas yang boleh menyebabkan kecacatan dan kerosakan pada sperma lelaki. Lelaki yang mengamalkan pengambilan Vitamin E Complex beberapa bulan didapati dapat meningkatkan tahap kesuburan sebanyak 10%.

Senang cerita, Vitamin E Complex ni mampu meningkatkan kuantiti sperma menjadi lebih banyak.

  • Zinc 
Zinc memainkan peranan penting dalam organ seksual lelaki. Ia terlibat dalam semua aspek pembiakan lelaki, termasuk metabolism hormon, pembentukan sperma dan mobility sperma. Zinc yang terdapat dalam air mani mampu meningkatkan kuantiti sperma dan pergerakan serta paras tostesteron darah.

Kekurangan Zinc boleh menyebabkan masalah seperti kematangan organ seks yang lambat, impoten, perkembangan yang kecil pada testikel, kiraan sperma yang rendah, kemerosotan fungsi seksual, penuaan pra-matang dan keguguran rambut.

RDA untuk zinc adalah 15mg. Zink yang terdapat dalam bijirin penuh, kacang dan kekacang. Di sampin mengambil makanan  yang mengandungi zink, ahli terapi mencadangkan 45-60 mg setiap hari makanan tambahan zink. Banyak sangat fakta yang ade. Dipendekkan cerita, Zinc amat membantu dalam kepekatan air mani. heheheheKlik Di Sini untk membuat pembelian


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :
Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976


" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015