3 Jan 2015

Kelas Asas Jutawan Shaklee

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Haaaa. Kalau tengok tajuk dah macam pergi belajar nak jadi kaya je kan. hehehe. Memang pun! Harini happy sangat sebab dapat korek-korek rahsia seorang jutawan Shaklee ( nama group pun Jutawan Shaklee dah tu. eheh) macam mana cara nak jadi SID yang berjaya. SID yang tak akan cepat mengaku kalah. 

Kelas berlangsung selama 3 jam pada 2.1.2015. Saya mulakan tahun baru dengan azam baru iaitu menimba ilmu untuk berjaya dalam bisnes Shaklee. Kelas Asas Jutawan Shaklee ni khas untuk SID yang berada di bawah susur galur PM Cery ( pengasas mamafaiz.com ). PM Cery tu kiranya moyang saya la dalam Shaklee. (huhu. dia ta tua lagi tau walaupun dia pangkat moyang ). Kelas ini diadakan di Faizland, Bandar Baru Bangi.

Kebanyakan kelas yang berkaitan dengan Shaklee saya mesti teruja nak pergi. Mesti semua tertanya-tanya kan kenapa la saya teruja sangat tu? Sebab nye, kelas yang diadakan tidak memerlukan saya meninggalkan anak-anak dan suami terbiar dirumah. Mereka pun boleh turut serta. Di Faizland tadi, memang keadaan training room nya sangat-sangat la selesa. Kedudukan kerusi dan meja yang memudahkan sesiapa sahaja yang menggunakannya lebih fokus. Pihak Faizland juga menyediakan tempat main untuk sesiapa yang ingin membawa anak-anak sekali ( kira mcm playroom la. ) Playroom tu memang selesa. Ada mainan, ada TV. Senang cite memang lengkap fasiliti kat situ walaupun tu tempat baru.

Okay, dah macam nak promote Faizland Training Room pulak. hehehe. Tapi kepada sesiapa yang nak buat seminar ke, ceramah ke. Boleh la email ke training_course@faizland.com untuk membuat tempahan. Hikhik. Ish2. 

Memang banyak ilmu yang dapat dikorek sepanjang 3 jam kelas berlangsung. PM Cery share macam mane nak murah rezeki. Caranye sangat-sangat senang. Buat Master Checklist. Jangan miss walaupun sehari. Jadikan Allah sebagai 'bisnes partner'. Kalau kita jaga hubungan kita dengan 'Bisnes Partner' kita dengan baik, insyaAllah 'Bisnes Partner' kita pun akan jage bisnes kita dengan baik. So jangan terperanjat la kalau tetibe je, sales hang bulan tu meletup-letup dan terus naik rank. 

Selain tu, kita sebagai SID kena tahu pasal company iaitu company Shaklee. Kena tahu pasal produk. Kita kena la tau apa fungsi setiap produk tu. Kalau tak, macam mana la nak jawab bila ade orang tanya. Tak kan la nak cakap tak tahu pulak kan. Buat malu omak je kalau gitu. hehehe. 

Memang banyak ilmu yang saya perolehi. Terima kasih buat PM Cery sebab menyedarkan saya sekali lagi tentang beruntungnya saya menjadi SID di bawah susur galu beliau. Saya sangat beruntung sebab mempunyai omak a.k.a upline yang sangat penyabar walaupun dia dapat anak yang pemalas dan suka bagi alasan macam saya. Thank you, Omak Paa. Mmmuaaahh. Saya juga beruntung sangat-sangat sebab dapat siblings ( SID dibawah Omak Paa ) yang sangat supportive. Thank you all. Saya nak tepek gambar-gambar yang sempat saya ambil semasa dan selepas kelas berlangsung.

















Ni gambar semua SID yang hadiri kelas asas jutawan shaklee pada 2.1.2015. Gambar ni diambil lepas abis kelas. 


Ini pula gambar kenangan saya (pakai baju merah) bersama moyang tersayang, PM Cery.



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976



" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."


Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015