31 Mar 2015

Syarikat Shaklee, Syarikat MLM #1

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Harini saya nak berceloteh pasal Syarikat Shaklee, Syarikat MLM #1 ni. Ramai yang cakap syarikat MLM ni semuanya tak tahan lama. Tak baguih. Habis tu, hangpa baguih ka? huhuhu. Shaklee juga tergolong dalam kalangan syarikat MLM yang hangpa kata tu.

Shaklee merupakan syarikat yang tepat dalam industri dan masa ianya ditubuhkan. Dr. Forrest C. Shaklee,( boleh rujuk di sini untuk mengetahui siapa Dr. Forrest C. Shaklee ni ye ) mempelopori supplemen pada tahun 1915. Beliau juga mengetengahkan konsep pemasaran MLM pada tahun 1956.

Pada penghujung tahun 60-an, Syarikat Shaklee merupakan syarikat ke-2 yang paling pesat di Amerika Syarikat. Syarikat Shaklee juga merupakan ahli NYSE dan Fortune 500.

Produk-produk yang diketengahkan juga masih mengikut falsafah Dr. Shaklee " Harmoni dengan Alam Semulajadi". Dr. Shaklee mempunyai komitmen bertaraf dunia di dalam sains pemakanan dan beliau dinobatkan menjadi Pemimpin Dunia dalam ledakan pasaran Kesihatan. Ia juga dijangka mencapai US$1 trilion setahun dalam tempoh 10 tahun seterusnya.

Selain itu, Shaklee sangat mementingkan kualiti dan integritinya tiada tandingan. Ini disebabkan oleh komitmen yang tinggi terhadap penyelidikan yang telah menghasilkan lebih daripda 100 artikel dan ringkasan yang diterbitkan di dalam Jurnal Ulasan Scientific and Peer. Masih tiada syarikat nutrisi yang lain di dunia mampu membuat tuntutan itu.

Syarkat-syarikat besar dalam industri ini juga menjadi hebat kerana kuasa kepimpinan pengasas mereka. Walaupun Shaklee ditubuhkan sebelum kelahiran Roger Barnett dilahirkan, Shaklee dianggap seperti anaknya. Semangat dan visi beliau mampu menjadikan Shaklee sebagai syarikat #1 di dunia.

Roger Barnett telah komited untuk memindahkan keluarganya ke Pleasanton, California untuk menjadi Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat Shaklee. Beliau melihat ini sebagai pelaburan yang strategik jangka masa panjang. Beliau berkata. "Saya tidak mahu menjual syarikat ini. Satu hari, jika dia layak, saya ingin menurunkan syarikat ini kepada anak saya, Spencer". Spencer pada ketika itu berusia 3 tahun.

Shaklee tak sama macam Syarikat-syarikat MLM yang lain. Shaklee mempunyai keistimewaan nya yang tersendiri. Saya seronok sebab jadi sebahagian daripada keluarga besar Shaklee. I LOVE SHAKLEE !! 






30 Mar 2015

Set Kecantikan Kulit Enfuselle Shaklee

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Wah. Shaklee ni bukan je membekalkan supplemen yang bermutu tinggi, Shaklee juga mempunyai pengalaman selama 55 tahun untuk mencipta set penjagaa kulit yang termaju di pasaran. Shaklee menekankan nutrisi di dalam setiap produknya. Pemilihan nutrisi yang betul, sukatan yang betul dan juga sesuai pada setiap individu memainkan peranan yang sangat penting.





Set Kecantikan Kulit Enfuselle Shaklee



Perbezaan Shaklee dengan set kecantikan kulit di pasaran :

  1. Berasaskan nutrisi
  2. Terbukti secara klinikal
  3. Mempunyai 7 paten khas oleh Shaklee Corporation
  4. Diuji oleh Pakar Dermatology
  5. Tidak menyebabkan alahan
  6. pH yang seimbang
  7. Tidak diuji kepada binatang
Set Kecantikan Shaklee juga dirumus TANPA :
  1. Paraben
  2. Natrium lauril sulfat atau natrium
  3. Propilena glikol
  4. Penghasilan daripada haiwan atau produk sampingan daripada haiwan
  5. Minyak mineral atau petrolatum
  6. FD&C atau pewarna
  7. Ftalat
  8. 1,4-dioksana

Empat urutan langkah setiap pagi dan petang akan menjadikan kulit anda lebih sihat dan gebu :

  1. Membersih
  2. Meneutral
  3. Melembap
  4. Memperbaiki

Mari kita mengenali produk Enffuselle dengan lebih dekat :

Set Kecantikan Kulit Enfuselle Shaklee






PRODUCT NAME
SIZE
DESCRIPTION
1.      Hydrating Cleansing Lotion
177 ml
Losyen pencuci yang juga mengandungi krim yang bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan solekan tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi yang terdapat pada kulit.
2.      Hydrating Toner
177 ml
Formula toner yang bebas alcohol yang mengandungi minyak pelembap semulajadi bagi melindungi dan melembapkan kulit
3.      Hydrating Moisturizer
48 g
Krim emolien bebas minyak yang melembapkan kulit tanpa lekit dan dengan kesan yang cepat
4.      Purifying Cleansing Gel
177 ml
Gel pembersih bebas sabun dan mempunyai pH yang seimbang. Ia juga mengandungi vitamin E. Kulit akan kekal segar dan lembut
5.      Purifying Toner
177 ml
Mengekalkan dan menganjalkan semula kulit wajah, menghaluskan struktur kulit, juga membantu mengawal muka berkilat dengan menghapuskan lebihan minyak
6.      Balancing Moisturizer
59 ml
Formula ringkas,tidak berminyak, dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah. Bertindak dengan membekalkan kelembapan segera.
7.      Eye Treatment
14 ml
Bahan yang berasaskan tumbuhan yang mengandungi anti-penuaan dan Vitamin C untuk merawat kulit di sekitar mata.


Untuk Set kecantikan kulit Enfuselle Shaklee ni, asas kandungannya adalah Vital Repair Complex yang merupakan ramuan eksklusif campuran sinergi tujuh  nutrisi oksidan yang memberikan hasil yang lebih hebat berbanding dengan nutrisi-nutrisi lain yang di ambil secara berasingan.



KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."






26 Mar 2015

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.



Herbal Blend® Multi-Purpose Cream


Herbal Blend® Multi-Purpose Cream merupakan krim yang mengandungi mentol yang boleh memberi kesan dingin kepada si pemakai. Diperkaya dengan ekstark semulajadi seperti Chamomile, Rosemary, salvia dan minyak jagung untuk menyuburkan kulit.

Diformulasi supaya ianya tidak berminyak apabila dipakai menjadikan kulit lebih lembut dan segar. Herbal Blend® Multi-Purpose Cream sesuai dipakai ketika mempunyai masalah kulit kering, pecah-pecah dan kulit kasar seperti di lutut, siku dan kaki.

BAHAN UTAMA DI DALAM HERBAL BLEND MULTI PURPOSE CREAM :

  • Rosemary
Herbal Blend Multi-Purpose Cream

  • Chamomile
Herbal Blend Multi-Purpose Cream

  • Yarrow ( Archillea Millefolium )
Herbal Blend Multi-Purpose Cream

  • Horse Chestnut ( Aesculus Hippocastanum )
Herbal Blend Multi-Purpose Cream

  • Sage ( Salvia Officinalis )



Fungsi Tumbuhan di dalam Herbal Blend :

1. Melegakan ketidakhadaman & Senak Perut

Krim ajaib ini juga mampu melegakan kembung perut, kekejangan perut dan sembelit. Kandungan rosemary & sage (salvia officinalis) juga membantu merangsang selera makan. Selain daripada itu, rosemary ekstrak juga membantu menyahtoksik hati & membantu mengawal pembentukan serta pembebasan hempedu.


2. Melegakan Kesakitan & Bengkak

Rosemary mempunyai sifat anti-radang atau anti-bengkak ini berkesan untuk dijadikan minyak urut untuk memberi kelegaan kepada pemakai. Selain itu, kandungan Chamomile, ekstrak Yarrow & Horse Chestnut juga mempunyai sifat anti-bengkak  seperti rosemary. Krim ini juga membantu melancarkan peredaran darah & mengurangkan bengkak di bahagian salur darah ( blood vessels ).


3. Melegakan Pernafasan

Bau Rosemary memberi kesan lega pada yang ada masalah pernafasan seperti selsema, sakit tekak dan asma. Untuk kesan yang optimum, boleh sapu & urut di bahagian dada & belakang untuk masalah di atas. Krim ini juga membantu mengurangkan batuk & sinus infection.

4. Kurangkan Bengkak Jerawat

Krim ini mengandungi Chamomile yang bukan sahaja bersifat anti-allergik, malah ia juga bersifat anti-fungus & anti-bengkak. Manakala, tumbuhan Yarrow pula mempunyai sifat antiseptik yang membantu untuk membunuh kuman & bakteria.


5. Menghilangkan stress

Krim ini juga memberikan aromaterapi kerana mengandung Rosemary & Chamomile yang membantu mengurangkan tahap kartisol. Kartisol merupakan salah satu hormon ketika stress. Ia juga mampu memberi kesan anti-stress jika ianya digunakan sebagai minyak terapi.



Kelebihan Herbal Blend Multi Purpose Cream :


  • Lulus KKM
  • Tanpa steroid & Paraben
  • Dijamin Halal oleh pihak yang diluluskan oleh JAKIM
  • Dirumus khas dengan herba semulajadi
  • Rasa dingin & bermentol, tapi tidak berminyak
  • Telah diuji secara klinikal untuk melembutkan kulit, tumit pecah, pecah-pecah di bahagian pelipat seperti siku & leher.




KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN





Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."




25 Mar 2015

Soft Fabric Concentrate

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.





Setiap kali kita membasuh baju, kita akan menambah pelembut pakaian untuk menjadikan pakaian yang dicuci berbau harum. Soft Fabric Concentrate juga pelembut yang berbau bersih. Pelembut fabrik seperti sutera yang mengurangkan kedutan dan membawa keluar statik yang lebih baik daripada apa yang anda mungkin telah gunakan. 

Faedah Soft Fabric Concentrate :
  • Dapat melembutkan lebih banyak pakaian dengan kos yang murah
  • Melembutkan kain dan mengurangkan kedutan pada pakaian
  • Mengurangkan statik berpaut
  • Menjadikan pakaian senang untuk digosok
Cara untuk mendapatkan hasil yang terbaik :

Untuk basuhan sederhana, gunakan 1/2 oz. Untuk basuhan yang besar, gunakan 1 oz

Mesin Automatik : Soft Fabric Concentrate dilarutkan didalam 1 cawan air suam. Tuangkan di dalam dispenser pelembut kain pada permulaan kitaran basuhan ( atau mengikut arahan pengeluar mesin basuh )

Mesin Manual : Tambah atas pencairan akhir bilasan.

Mencuci tangan : Larutkan 1/4 oz di dalam secawan air dan gaul rata. Tambah ke akhir air bilasan. Jangan tuang terus pada fabrik.



KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Fresh Laundry Concentrate Powder

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.




Fresh Laundry Concentrate Powder


Banyak serbuk dobi mungkin mengandungi perengsa yang boleh diserap melalui kulit atau sedutan yang merupakan penyebab biasa alahan. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate adalah seperti perengsa dan disenaraikan bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

Sentuhan boleh merengsa dan membakar kulit dan mata, bauan pula boleh merengsa hidung, tekak dan paru-paru yang boleh menyebabkan batuk, lelah atau sesak nafas. Jadi, Fresh Laundry Concentrate Powder tidak mengandungi ramuan yang berbahaya.

Anda pasti tahu rasanya pakaian yang bersih daripada membasuh? Fresh Laundry Concentrate Powder membawa ke tahap yang seterusnya kerana ia diformulasikan untuk membersihkan pakaian anda dan menyamankan.


Faedah :
  • Pekat. 1 kotak boleh digunakan untuk 88 basuhan.
  • Pembersih enzim diaktifkan untuk mengekalkan warna pakaian
  • Selamat pada semua jenis kain
  • Dirumus untuk mencegah pencelup dalam pakaian berwarna dari memindahkan warna kepada pakaian lain


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."










Get Clean® Water Pitcher

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.



Get Clean® Water Pitcher



Get Clean® Water Pitcher adalah revolusi baru sistem penapisan air yang disahkan oleh Persatuan Kualiti Air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemaran lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan.

Multipatented Get Clean Water menggunakan dua blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, dua kali ganda sebagai BRITA dan setiap penapis diperbuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission. 

Tambahan pula, ia merupakan water filteration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula.

Bila guna Get Clean® Water Pitcher ni, kita boleh menjimatkan kos kita yang seringkali digunakan untuk membeli air mineral dipasaran. Jadi, dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water Pitcher dapat memberikan air yang bersih dan rasanya enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar pemuras tersebut tanpa perlu meneka.







KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."






Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.


Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate


Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl celloslove merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan bertoksik yang boleh merosakkan hati dan ginjal. 

Selain itu, ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan beracun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan. Mujurlah, Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan diatas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate adalah sesuatu yang anda perlukan dalam kehidupan seharian. Ia mempunyai kepekatan yang tinggi kerana 16 auns boleh menjadi 48 gelen pembersih berkuasa setelah dicampur dengan air.

Selain itu, Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate:

1. Selamat
  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • Tanpa klorin
2. Berkesan
  • Kepekatan berganda-16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
3. Mesra Alam
  • Ramuan semulajadi diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Tanpa bahan pewarna
  • Bungkusan boleh dikitar semula


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN





Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Dish Wash Concentrate

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.






Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua bahan  tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

Tetapi, Dish Wash Concentrate Shaklee tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain. Selain itu, Dish Wash Concentrate juga handal dalam menanggalkan minyak pada pinggan mangkuk hanya dengan menggunakan beberapa titisan sahaja. Best kan? Jimat gilaa.. !!

Dish Wash Concentrate juga ternyata:
  • Lembut pada tangan
  • Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Tahan lama kerana kepekatannya
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapa titis mampu mencuci timbunan pinggan mangkuk yang ada di dalam sinki.
Perbezaan Shaklee

Selamat 
  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
Berkesan
  • Amat berkesan menanggalkan kotoran berminyak
  • Buih sabun yang lebih tahan lama
  • Formula kepekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang banyak
Mesra Alam
  • Tanpa bahan pewarna
  • Tanpa fosfat
  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan



KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT  BELIAN



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Rangkaian Produk Rawatan Rambut Prosante Shaklee

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Masalah rambut bermula daripada kulit kepala

Rambut kebiasaannya akan mengalami kitaran semulajadi yang terdiri dari fasa aktif dan rehat. Walaubagaimana pun, kesan stress luaran dan dalaman mampu menutup folikel rambut. Selain daripada itu, ia juga mampu memendekkan fasa aktif bebuli rambut dan keadaan ini akan mempengaruhi lebih banyak bebuli mengalami fasa berehat lanjutan.

Ia juga boleh mengalami kerosakan akibat proses dan mendandan kerana menggunakan bahan kimia serta alat-alatan seperti alat pendandan yang mampu menjadikan rambut rosak, pecah, regang dan kusam.

Akhirnya, Rangkaian Produk Rawatan Rambut Prosante Shaklee memberi penyelesaian kepada masalah rambut sama ada untuk lelaki mahupun wanita.

Ujian klinikal yang meluas telah menunjukkan sistem penjagaan rambut Prosante secara semulajadi mengurangkan kehilangan rambut sewaktu bersikat, meningkatkan ketebalan dan mengurangkan kerosakan untuk semua jenis rambut.

 Rangkaian Produk Rawatan Rambut Prosante Shaklee tidak menanggalkan atau mengeringkan rambut malah ianya membantu rambut kekal lembap dan menawan serta melawan kerosakan. Hasilnya, rambut lebih menawan, berseri dan tampak lebih sihat.

Mesti ta sabar nak tau kan apa fungsi-fungsi setiap Produk prosante ni. hehehe






DUK
KELEBIHAN PRODUK
Nourishing Scalp Treatment
·        Gabungan 10 vitamin, mineral, & herba yang menyuburkan kulit kepala dan rambut
·        Menormalkan kulit kepala supaya bersesuaian dengan keadaan persekitaran untuk rambut yang lebih sihat & lebat
·        Terbukti mengurangkan rambut gugur sewaktu bersikat
·        Mengandungi derma-available yang membantu rambut sihat tumbuh
Revitalizing Shampoo
·        Mengandungi system pembersihan yang patent-pending
·        Mengimbangi kulit kepala & menyemai rambut
·        Menanggalkan minyak berlebihan, kotoran & produk dandanan.
Purifying Shampoo
·        Membersih dengan lengkap,mendalam untuk menghapuskan kotoran & pembentukan minyak tanpa menanggalkan rambut, kulit kepala @ melunturkan warna rambut
Lightweight Conditioner
·        Mengekalkan imbangan pH & hidrasi kulit kepala
·        Ramuan daripada sumber tumbuhan membantu meningkatkan volum & penstrukturan semula permukaan bilah rambut supaya lebih ringan,  bebas kusut dan mudah diuruskan.
Replenishing Conditioner
·        Meningkatkan kesihatan rambut
·        Merupakan penawar bagi rambut kering, rapuh
·        Emolien pekat membina semula keanjalan & kekuatan rambut
·        Humectant mengekalkan kelembapan untuk memulihkan kilauan & fleksibiliti rambut.
Long-lasting Finishing Spray
·        Membantu memegang rambut & mengahalang kelembapan yang boleh merosakkan gaya.
·        Antioksidan & perlindungan UV melindungi dari kerosakan akibat sinar suria & pencemaran persekitaran.


Cadangan Panduan Penggunaan Prosante


JENIS RAMBUT

NORMAL
KERING
BERMINYAK
HALUS
DIWARNAKAN/ DIKERINTING
Nourishing Scalp Treatment
Tiap hari
Tiap hari
Tiap hari
Tiap hari
Tiap hari
Revitalizing Shampoo
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
Purifying Shampoo
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
Lightweight Conditioner
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
Replenishing Conditioner
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
5-6/minggu
Long-lasting Finishing Spray
Bila perlu
Bila perlu
Bila perlu
Bila perlu
Bila perlu




KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."
Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015