12 Mar 2015

Awas !! Testimoni ESP yang bakal mengejutkan pembaca.

Assalamualaikum & Selamat sejahtera.

Fuhh. Lately ni da jadi macam fenomena pulak bila ramai yang menyebut tentang keunikan ESP yang mengejutkan para pengguna. Mana tak nya, ada pengguna mengambil ESP untuk kuruskan badan. Tiba-tiba ada pulak officemate cakap, " Eh, Kau nampak kurus and kulit kau pun nampak maken cantik. Bersih je. Hilang dah smue parut-parut jerawat yang ada". Hah? Bahaya nyaa.

Target nak kurus je, terdapat kulit cantik flawless pulak. hehehe. Kan berbaloi tu. Mana nak dapat manfaat macam tu kalau guna produk lain. 




Selain daripada tu, ramai ibu-ibu yang bekerjaya meraung bila tengok stok susu mereka maken lame maken merosot. Mula-mula rase macam nak surrender dah. Tapi bila consume ESP, susu jadi maken meriah. Takdelah susah hati dah. Bukan takat dapat susu yang meriah banyaknya. Kulit si ibu ni pun maken gebu gebas uolls.

Selain tu, ibu mengandung pun ada juga yang consume ESP ni sebab kerap alami pedih ulu hati. Saya adalah salah sorang ibu mengandung yang sering menghadapi masalah pedih ulu hati ketika mengandung. Sampai tidur duduk tau. Punya la stress. 

Kadang-kadang pedih ulu hati ni banyak gak punca yang menyebabkan ianya terjadi. Contohnya gastrik. Ibu muda ni mengalami gastrik yang teruk dan kemungkinan gastrik tu akan berlarutan sehingga la dia selamat melahirkan. Tak ke lame tu nak sengsara. Nasib baik la dia jumpa serbuk ajaib ni. Alhamdulillah. daripada si ibu ni kena menahan sakitnya gastrik tu lagi 8 bulan, akhirnya dia just rase dalam waktu yang singkat je. Bukan tu je, dapat pulak kurangkan jegagat yang ada kat muka tu. Mestila happy sangat-sangat kan. Mana ada perempuan yang taknak org ckp dia cantik macam Nora Danish kan. hehehe

ESP ni memang ajaib. Mana tak nya, bila minum ESP ni, kita akan rase kenyang lebih lama. Tapi takdela kenyang sehari suntuk ye. (tak pernah dengar jgk ade produk yang buat kita kenyang sampai esk kalau consume. hehee) Bila kenyang selalunya mata ni jadi maken nak tanak je bukak. Tapi bila minum ESP, maken energetic pulak rasenya. Tak de pulak rase mengantuk ke ape. Sebab tu uolls semua kena cuba alami keajaiban ESP ni. Tak rugi mencuba. Hasilnya nanti boleh buat uolls melompat-lompat happy.  Yeay !


Teruja gila kan bila tengok org lain kate ESP ni best gila? jadi tunggu apa lagi. Promosi ESP Beli 6 dapat 7 berakhir pada 28 mac ye sayangku. Cepat-cepat hubungi saya untuk jadi seperti mereka.


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN








Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976



" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015