8 Mar 2015

Berhenti Merokok dengan Cepat untuk Selamanya sebelum mati mengejut

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera



Uish. Ngeri pulak tengok gambar kat atas ni kan? Haa. Ini la yang akan terjadi jika papa-papa di luar sana tu merokok. Daripada elok-elok sihat, tibe-tibe esknya terus sakit.

Merokok ni bahaya sangat-sangat. Bukan bahaya pada si perokok, tapi juga bahaya pada orang yang berada di sekiling perokok tersebut.

Merokok ni menyebabkan penyakit-penyakit kronik seperti barah paru-paru boleh menyerang si perokok ni. Serangan jantung, komplikasi semasa mengandung, dan juga boleh menyebabkan kanak-kanak mengalami penyakit pernafasan. Selain itu, perokok yang merokok melebihi 20 batang rokok sehari mempunyai 10-15 kali ganda mudah terkena serangan jantung kerana merokok merendahkan tahap lipoprotein kepadatan tinggi ( lemak baik ) dalam darah.

Rupanya perokok ni pun ada kategori juga. Ai sendiri baru tau bila buat research pasal merokok ni ha. Jenis peerokok :

  1. Perokok Aktif : individu yang menghisap rokok
  2. Perokok Pasif : individu yang menghidu asap rokok
Ai ada satu testimoni macam mana si perokok tegar yang mula merokok daripada umur 14 tahun ni berhenti merokok dengan cepat dan until now dia dah tak merokok lagi.



Amacam? Bestkan dengar ShakleeEffect abg ni? 

Nak berhenti merokok tapi tak tahu mcm mne? Nak try produk Shaklee tapi takut kalau tersalah beli dengan SID yang just nak untung je tapi tak fikir nak consult customer dengan betul?



KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN











Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976



" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."





Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015