25 Mar 2015

Fresh Laundry Concentrate Powder

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.
Fresh Laundry Concentrate Powder


Banyak serbuk dobi mungkin mengandungi perengsa yang boleh diserap melalui kulit atau sedutan yang merupakan penyebab biasa alahan. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate adalah seperti perengsa dan disenaraikan bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

Sentuhan boleh merengsa dan membakar kulit dan mata, bauan pula boleh merengsa hidung, tekak dan paru-paru yang boleh menyebabkan batuk, lelah atau sesak nafas. Jadi, Fresh Laundry Concentrate Powder tidak mengandungi ramuan yang berbahaya.

Anda pasti tahu rasanya pakaian yang bersih daripada membasuh? Fresh Laundry Concentrate Powder membawa ke tahap yang seterusnya kerana ia diformulasikan untuk membersihkan pakaian anda dan menyamankan.


Faedah :
  • Pekat. 1 kotak boleh digunakan untuk 88 basuhan.
  • Pembersih enzim diaktifkan untuk mengekalkan warna pakaian
  • Selamat pada semua jenis kain
  • Dirumus untuk mencegah pencelup dalam pakaian berwarna dari memindahkan warna kepada pakaian lain


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :

Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976

" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."


Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015