25 Mar 2015

Get Clean® Water Pitcher

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.Get Clean® Water PitcherGet Clean® Water Pitcher adalah revolusi baru sistem penapisan air yang disahkan oleh Persatuan Kualiti Air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemaran lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan.

Multipatented Get Clean Water menggunakan dua blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, dua kali ganda sebagai BRITA dan setiap penapis diperbuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission. 

Tambahan pula, ia merupakan water filteration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula.

Bila guna Get Clean® Water Pitcher ni, kita boleh menjimatkan kos kita yang seringkali digunakan untuk membeli air mineral dipasaran. Jadi, dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water Pitcher dapat memberikan air yang bersih dan rasanya enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar pemuras tersebut tanpa perlu meneka.KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :

Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976

" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."


Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015