11 Mar 2015

Kelas Kembara ASB di MiRC, Bangi

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Harini saya nk bercerita tentang keseronokan saya dalam bisnes Shaklee ni. Bukan sebab apa, ramai yang tak percaya if kita tak adaa bukti kan? So, dalam entry ni, saya nak buktikan kenapa saya seronok menjadi sebahagian daripada keluarga Shaklee.

Hari Ahad bersamaan 8 Mac 2015, saya menghadiri kelas Kembara ASB di MiRC, Bangi. Kelas ni berlangsung daripada 9 pagi sehingga 1 tengahari. Saya bersama upline saya, Omak Farha dan sideline, Kak Fisya untuk menghadiri kelas ni.

Seat kelas ni memang limited. Kira konsep siapa cepat, dia dapat la. So, kira kami adalah orang-orang yang bertuah la kan. hehehehe. Seronok jadi one of iReach family.

Dalam Shaklee ni, semua training disediakan. Daripada yang berbayar sampai la yang tak berbayar (F.O.C). Jadi, apa yang tak seronoknya kan. Mana ada bisnes yang menyediakan smue ni. Kalau ada pun, satu kelas cecah ribu riban. Kelas yang saya pergi kali ni, saya just bayar RM25 sahaja.

Kelas kali ni lebih kepada macam mana kita nak buat blog lebih bernyawa. Bukan kaku. Saya adalah salah sorg manusia dalam dunia yang kaku je bila menulis. Sampai suami saya nak belikan buku karangan SPM sebab saya bila menulis, tak de jiwa. 

Tak smue MLM yang bila kita hadiri kelas, kita boleh bawak anak-anak. Tapi bila dengan Shaklee, anak-anak dan suami pun saya boleh angkut sekali sbb Shaklee ada sediakan bilik khas untuk jaga anak-anak. 

Selain daripada kelas yang company sediakan, kami juga ada kumpulan-kumpulan SID. Say berada di bawah kumpulan ibucergas yang dinaungi oleh upline keasayangan iaitu Farha Maskuriy. Aktiviti kali ni di jalankan oleh iReach Family di bawah naungan Master Lyna Noh iaitu nenek saya dalam Shaklee.

Tujuan kumpulan adalah untuk memupuk semangat kerjasama dan saling membantu. Dalam iReach familly ni banyak saya belajar tentang Shaklee. Bukan tu je, kumpulan ni ada mengajar amalan-amalan yang lebih mendekatkan kita dengan Maha Pencipta. 

Ni antara gambar-gambar aktiviti yang dijalankan sepanjang kelas Kembara ASB ni.



Ni la yang kami belajar untuk Kelas Kembara ASB ni


Gambar ni membuktikan bahawa kami boleh membawa anak-anak semasa menghadiri kelas.



Ni adalah upline saya, omak Farha. Omak saya pun bawak anak-anaknye sekali tau







Ni sewaktu sesi Ice Breaking bersama sr upline saya, Master Lyna Noh.





Sesi bergambar selepas tamat Kelas.

So macam mana? Bestkan? Jadi apa tunggu lagi. Mari sertai kami. Hubungi saya untuk mendaftar !







Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976



" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."











1 comment:

  1. Gud jobs..

    Shaklee sangat mementingkan kekeluargaan.Anak-anak pastinya tidak akan terabai.

    ReplyDelete

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015