7 Mar 2015

Rahsia Keunikan HQ Shaklee di Pleasanton, California

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.




Shaklee dikenali dengan syarikat supplemen semulajadi yang sangat-sangat bermutu tinggi. Kalau smue nak tau, bukan supplemen je tau. HQ Shaklee yang terletak di Pleasanton, California tu pun memang mesra alam dan mesra pengguna. 

Ia direka bentuk oleh arkitek terbilang iaitu Gensler. Ciri-ciri bangunan yang selaras dengan komitmen shaklee terhadap "Kehidupan yang Harmoni bersama Alam Semulajadi". 

Apabila uolls semua masuk dalam bangunan Shaklee ni, uolls boleh rasai dan nikmati panorama yang indah seperti tumbuh-tumbuhan, bukit bukau, langit, dan kehijauan tanah lapang tidak kira di mana posisi uolls masa tu. Ohsem gila kan?

Antara keunikan HQ Shaklee ni adalah :


  • bahan-baan kayu & pintu diambil dari kawasan hutan mampan
  • Pembuatan permaidani daripada bahan yang dikitar semula
  • Kerusi-kerusi diperbuat daripada bahan yang dikitar semula
  • Taman landskap yang dijaga rapi terdiri daripada sebahagian tumbuhan botanik yang terdapat dalam produk Shaklee
  • Pengunaan sensor pergerakan bagi mengawal suis lampu untuk tujuan penjimatan tenaga
  • Penghadang tingkap yang dikawal oleh sensor elektrik, bagi membolehkan 80% cahaya luar menerangi ruang dalaman dan pada masa yang sama menapis kepanasan
  • Penggunaan "Low E-Glass" di seluruh bangunan untuk penggunaan tenaga yang efisien
Waa. Banyak gila kan keunikan HQ Shaklee ni. Memang tak diragui lagi kalau produknya pun bermutu tinggi. Mana tak nya, tempat bekerja pun dah cukup menggambarkan yang Shaklee hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi. Jadi memang ai sangat-sangat la yakin yang produk shaklee ni memang bermutu tinggi.

Jadi apa tunggu lagi? Mari sertai kami dan menjadi sebahagian daripada ahli keluarga Shaklee.





Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976



" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."






Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015