24 Mar 2015

Rangkaian Set Kecantikan Kulit Nutriwhite Shaklee

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Shaklee ni bukan je ade supplemen semulajadi yang ohsem. Shaklee pun ada hokay rangkaian set kecantikan kulit. Huuu. Menarik kan? Senang cerita, Shaklee ni macam-macam adoo! Untuk mendapatkan kulit yang cantik, penjagaan luaran dan dalaman amat penting. Pengambilan supplemen seperti Vitamin C, vitamin E dan Collagen sangat membantu untuk kecantikan kulit secara dalaman. So, Kali ni hakak nak share set kecantikan kulit Nutriwhite Shaklee yang membantu mencantikkan kulit secara luaran. Nutriwhite Shaklee ni mengandungi agen pemutih Whiten-16.

Bagaimana Nutriwhite berfungsi???

Nutriwhite bekerja dengan 5 cara :

1. Menghalang
Menghalang kulit anda daripada kesan mudarat cahaya matahari dan alam dengan melindungi kulit anda secara aktif dari sinaran UV yang boleh merosakkan dan menggelapkan kulit anda.

2. Mengurang
Mengurangkan pigmentasi pada kulit dari terus menggelap. Hasilnya, kulit anda akan kelihatan lebih cantik, cerah dan berseri.

3. Menyekat
Menyekat pigmentasi yang menggelapkan kulit dan ianya bertindak daripada dasar ke permukaan kulit anda.

4. Mencerah
Mencerahkan warna kulit secara sekata dengan adanya melanin

5. Memperbaharui
Memperbaharui sel-sel kulit mati supaya tampil lebih cantik berseri







PRODUCT NAME
SIZE
USAGE
DESCRIPTION
1
GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER
150 ml
Night / day
Penanggal alat solek yang tidak berminyak, lembut pada kulit
2
GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER
150 ml
Night / day
Pencuci yang lembut dan segar yang diformulasikan khas untuk membersihkan kulit anda
3
SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER
150 ml
Night / day
Membantu menegangkan dan mencerahkan kulit serta mengembalikan kulit kepada pH yang seimbang
4
DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE
50 ml
Night / day
Mengandungi bahan-bahan semulajadi yang membantu mencerahkan kulit serta melembutkan kulit anda
5
SPOT WHITENING TREATMENT
150ml
Night / day
Mencerahkan tompok-tompok yang terdapat pada kulit
6
ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION
10 ml
Day
Pelembap yang amat berkesan dan hebat
7
OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM
10 ml
Night
Membaiki kulit anda sewaktu anda tidur. Mencerahkan dan melembutkan kulit anda setelah anda bangun keesokannya.




KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."




1 comment:

  1. Saya pon suka pakai set Nutriwhite ni. Yang pertama sekali saya guna adalah Deep Gentle Cleanser. Memamg terus jatuh cinta

    ReplyDelete

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015