19 Mar 2015

Shaklee Chewable Vita-C Plus

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.Banyak fungsi yang mampu dilakukan oleh tubuh anda, tetapi tubuh kita tidak mampu menghasilkan atau menyimpan Vitamin C. Shaklee menawarkan Shaklee Chewable Vita C Plus yang mampu memberikan 100mg Vitamin C yang ditambah dengan "rose hips" dan kompleks bioflavonoid.

Manfaat Utama Chewable Vita C Plus :

Shaklee Chewable Vita C plus menyampaikan 100mg vitamin C dan mempertingkatkan fungsi imun dengan :

  • Menyokong sistem pertahanan semulajadi anti-oksidan dan tubuh
  • Membantu menyokong integriti sel-sel
  • Menggalakkan kesihatan mata, gigi, tulang gusi, otot-otot dan salur darah
Dengan mengunyah Shaklee Chewable Vita C Plus, air liur akan memudahkan pemecahan vitamin C. Selain itu, ia menyediakan penyerapan sebaik sahaja ianya tiba di usus kecil. 

Kajian yang telah dilakukan menunjukkan bahawa dengan mengunyah amaun kecil vitamin C setiap hari akan menghasilkan serapan yang lebih tinggi.

Perbezaan Shaklee

Bioflavonoid dan "Rose Hips" ditambah untuk mempertingkatkan fungsi vitamin C dan menghalang oksidasi vitamin C di dalam tubuh. Oleh kerana vitamin C semulajadi ditemui di dalam makanan bersama-sama faktor lain yang berkaitan.

Cadangan pengambilan :

  • 5 tablet Shaklee Chewable Vita C Plus setiap hari untuk memenuhi keperluan harian 500mg vitamin C.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976

" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."
Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015