25 Mar 2015

Soft Fabric Concentrate

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Setiap kali kita membasuh baju, kita akan menambah pelembut pakaian untuk menjadikan pakaian yang dicuci berbau harum. Soft Fabric Concentrate juga pelembut yang berbau bersih. Pelembut fabrik seperti sutera yang mengurangkan kedutan dan membawa keluar statik yang lebih baik daripada apa yang anda mungkin telah gunakan. 

Faedah Soft Fabric Concentrate :
  • Dapat melembutkan lebih banyak pakaian dengan kos yang murah
  • Melembutkan kain dan mengurangkan kedutan pada pakaian
  • Mengurangkan statik berpaut
  • Menjadikan pakaian senang untuk digosok
Cara untuk mendapatkan hasil yang terbaik :

Untuk basuhan sederhana, gunakan 1/2 oz. Untuk basuhan yang besar, gunakan 1 oz

Mesin Automatik : Soft Fabric Concentrate dilarutkan didalam 1 cawan air suam. Tuangkan di dalam dispenser pelembut kain pada permulaan kitaran basuhan ( atau mengikut arahan pengeluar mesin basuh )

Mesin Manual : Tambah atas pencairan akhir bilasan.

Mencuci tangan : Larutkan 1/4 oz di dalam secawan air dan gaul rata. Tambah ke akhir air bilasan. Jangan tuang terus pada fabrik.KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :

Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976

" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015