20 Apr 2015

Menyusukan Anak dan Letih Bekerja - Macam Mana Nak Buat?

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Adakah anda merupakan salah seorang wanita bekerjaya atau surirumah  yang menyusukan anak dan letih bekerja ?? Atau anda mempunyai isteri, kakak, sepupu atau sedara mara yang mempunyai masalah yang sama??

Jika YA, anda WAJIB tonton video ini.




Menarikkan? Puan Dilla sebenarnya seorang Peer Laktasi tau. Alhamdulillah kerana Puan Dilla berjaya menangani masalah beliau. Bukan tu je, bila dah syok guna, Puan Dilla pun mula berbisnes kerana ingin menolong ibu-ibu lain yang senasib dengannya.

Saya yakin ramai sebenarnya ibu-ibu di luar sana yang menghadapi masalah yang sama dengan Puan Dilla ni kan. Mana tak nya, pagi-pagi lagi bangun sudah melakukan pelbagai kerja. Menguruskan hal ehwal rumahtangga dan dalam masa yang sama terpaksa bersesak-sesak untuk pergi ke tempat kerja pulak. Penat wooo!!


Menyusukan Anak dan Letih Bekerja - Macam Mana Nak Buat?

Jadi, untuk memastikan anda semua kembali bertenaga seperti yang Puan Dilla kongsikan dalam video tu, apa kata kalau anda semua amalkan ape yang Puan Dilla amalkan nak? Ia juga bukan sahaja untuk ibu menyusu hokay. Sama ada anda seorang pelajar, lelaki, perempuan yang memang selalu letih ke lesu ke, sangat recommended amalkan apa yang Puan Dilla amalkan ni okay!

Semua mesti nak tau kan, kenapalah supplemen-supplemen yang Puan Dilla cakap tu membantu sangat-sangat? Jom saya bagitau.

Puan Dilla menggunakan Vitalea, B-Complex, Vitamin C, dan Alfalfa.

  • Vitalea
Vitalea merupakan 'Multi-Vitamin' lengkap yang sesuai untuk semua. Ia juga merupakan supplemen penambah tenaga segera yang memberikan tenaga, mencergaskan tubuh dan menguatkan mental. Sekaligus membantu memberi fokus untuk melaksanakan tugasan seharian.


  • Sustained Release Vita C Plus
Membantu kelenjar adrenal membantu mengawal penghasilan hormon stress dalam tubuh. Jadi tubuh menjadi bertenaga dan tidak cepat letih dan lesu.

  • B-Complex
Ia membantu mengurangkan stress anda yang keletihan selepas seharian melakukan kerja mahupun belajar.

  • Alfalfa Complex
Ia membantu melegakan keletihan dan terbukti berkesan untuk rawatan terhadap pelbagai jenis penyakit kerana kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian.

Jom kita sama-sama kembali bertenaga seperti Puan Dilla! Tekan link di bawah untu membeli secara online ya! Jangan biarkan keletihan menghantui anda. 


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN





Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."


Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015