2 Apr 2015

Vitamin untuk rawatan rambut gugur

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Mesti ramai yang mengalami masalah rambut gugur ni kan? Saya juga merupakan salah seorang daripada anda semua. Bangun tidur je dah tengok lantai penuh dengan rambut. Kadang-kadang jadi stress sebab baru je sapu atau vacuum rumah, tengok-tengok ada je lagi rambut yang bersepah di atas lantai. 

Sama juga macam ibu yang ada dalam video di bawah ni. Mari kita tengok macam mane ibu ni selesaikan masalah rambut gugur dia.






Basically, masalah keguguran rambut ni boleh diatasi secara luaran atau dalaman. Boleh KLIK DI SINI untuk lihat rawatan secara luaran. Kalau memang ada masalah kulit kepala berkerak, kelemumur ke berkuping, rawatan luaran memang penting. Kalau sekadar rambut gugur macam nak taknak je, rawatan dalaman pun dah memadai.


Vitamin untuk rambut gugur


Sebagai SIDPro, saya juga memberi beberapa option kepada customer. Takdelah nak suruh customer amek semua nya. Nanti nampak macam cekik darah pulak kan. Ye dak? Sebab customer lagi tahu apa sebenarnya masalah rambut dorg berbanding saya yang menjual ni kan. hehehehe


Vitamin untuk Rawatan Rambut Gugur secara dalaman.


Vitamin untuk rawatan rambut gugur


Zinc Complex 120 biji ( Tahan 4 Bulan )

Seperti yang diketahui, kekurangan zinc dalam diet boleh melemahkan rambut dan menjadi faktor masalah keguguran rambut. Purata zinc yang diperlukan sehari 25 mg hingga 50 mg. Walaupun Zinc Complex kami menyediakan 15 mg je zinc, anda jangan risau. Sebab apa? Kita kan makan makanan seperti produk tenusu, bijirin dan tiram. So, tak perlu la nak telan pil sampai tutup-tutup hidung sebab nak jugak jadikan 50mg. 



Vitamin untuk rawatan rambut gugur

Energizing Soy Protein ( Tahan 2 bulan )

Protein soya membantu menguatkan rambut. Protein yang berkualiti tinggi dalam soya membantu pertumbuhan rambut tanpa perlu bimbang kandungan kolesterol dan lemak tepu yang terdapat dalam protein haiwan.


Vitamin untuk rawatan rambut gugur

Kolagen merupakan komponen utama untuk pertumbuhan rambut.Ia membantu melawan radikal bebas yang boleh menjejaskan tekstur, pertumbuhan dan ketebalan rambut kita. Bukan itu sahaja, kolagen juga membantu menguatkan rambut dan meningkatkan diameter helaian rambut individu supaya jadi lebih kuat dan sihat.



KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :





Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."
Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015