5 Jun 2015

Kebaikan Set Mighty 3 Gems untuk Kekal Cergas Walaupun Berpuasa

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com.



Tak sabar rasanya nak tunggu kedatangan Ramdhan yang penuh Barakah. Pasti anda juga sedang eksaited kan nak tunggu ramadhan kan? Kalau Ya, tahniah! Sebab anda tergolong dalam golongan yang tahu menilai dan menghargai bulan yang mulia yang hanya muncul setahun sekali sahaja.




Kebaikan Set Mighty 3 Gems untuk Kekal Cergas Walaupun Berpuasa


Tapi, mesti kita akan ada satu perkara yang kita runsing kan setiap kali menjelang Ramadhan kan? Apa benda?

Keletihan !

Kebiasaannya, lepas buka puasa je, mesti kita rasa macam letih sangat-sangat. Lemah dan lesu je rasa. Macam mana nak terawih? Tadarus Al-Quran? Witir? Sayanglah kalau kita tak melipat gandakan amalan kita waktu bulan mulia ni.

Jangan risau okay dear!

Harini saya nak perkenalkan Set Mighty 3 Gems yang akan membantu anda untuk menangani keletihan sewaktu berpuasa. Pssstt! Orang yang Non-Muslim, walaupun tak berpuasa, anda pun wajib cuba supaya tak penat dalam melakukan tugas seharian. Set ini di ambil ketika bersahur kalau di bulan puasa. Bagi bulan lain, boleh la di ambil ketika bersarapan.

Apa kebaikannya?

  • Memelihara kesihatan secara menyeluruh
  • Membantu tahap kepekaan kita supaya lebih optimum
  • Membekalkan tenaga sepanjang hari

Apa yang ada dalam set ni??

Kebaikan Set Mighty 3 Gems untuk Kekal Cergas Walaupun Berpuasa

  1. Energizing Soy Protein
  2. Meal Shakes
  3. Performance Drink

Dengan Set Migty 3 Gems, anda akan merasa bertenaga sepanjang Ramadhan. Bagi ibu menyusu, ia membantu anda untuk menyusukan anak walaupun berpuasa. Sama juga dengan ibu mengandung, anda akan rasa bertenaga walaupun berpuasa ketika hamil. 


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :




Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."
Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015