4 Sep 2015

Hello Wonderful September !

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com.



HELLO WONDERFUL SEPTEMBER


Apa khabar semua pembaca Riznina.com? Saya harapkan semua pembaca sentiasa sihat dan bahagia selalu. Setiap akhir bulan, kebiasaannya semua SID kelam kabut tak sempat makan minum dek kerana nak closing. Semua kalau boleh nak capai target samada nak naik rank, nak dapatkan bonus, atau kedua-duanya sekali. Fuhh, berpeluh mak nak!

Eh, tercerita pasal closing pulak! Okay, cerita closing dah habis. Sekarang kita dah ada dalam Wonderful September. Kenapa saya kata Wonderful September? Ia kerana bulan September ni merupakan bulan kelahiran 2 insan penting dalam hidup saya. Pertama, hari lahir mak saya yang tercinta. Kedua, tahun ni merupakan ulang tahun kelahiran pertama mujahidah kecil saya, Dini Amanina.

Tu mengenai hidup saya. Selain itu, bulan September ni merupakan bulan yang sangat Wonderful untuk para SID dan pengguna tegar Shaklee. Kenapa?? Sebab bulan ni, Shaklee umumkan double promotion. Yeay! Happy gila baq hang. Makin cantik kurus kebaboom la semua pengguna tegar Shaklee nanti. Sebenarny banyak gila kelebihan ESP dan Vitalea for Children ni. Tak sabar rasanya!

Seperti yang saya katakan tadi, bulan ni Shaklee buat promotion ESP dan Vitalea for Children. Best ke best uolls? Hehehe. Bukan mummy dengan daddy je happy, anak-anak pun  happy sebab ade promotion vitamin sedap untuk depa. Mummy daddy mana yang tak suka kan kalau tengok anak masing-masing sihat cergas dan bertenaga. Ye dak?

PROMOSI ESP UNTUK BULAN SEPTEMBER

hello wonderful september


PROMOSI VITALEA FOR CHILDREN UNTUK BULAN SEPTEMBER

hello wonderful september


Jadi, jangan berlengah lagi. Cepat-cepat grab promosi yang super hot ni. Jangan sampai habis stok baru nak beli naa. Nanti menyesal tak sudah. Jika ingin membuat belian secara atas talian (online), boleh klik link di bawah ni 


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN ESP PROMO



KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIAN VITALEA FOR CHILDREN PROMO



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :




Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976




" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."
Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015