24 Sep 2015

Pengedar Sah Shaklee Pulau Indah, Port Klang

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com.


Adakah anda selama ini tercari-cari pengedar Shaklee yang sah? Ingin mencuba produk Shaklee? Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Pulau Indah, Port Klang. Saya tinggal di dalam Kuaters Kastam Pulau Indah. Saya menyediakan perkhidmatan melalui pos ke seluruh Malaysia. Selain itu, saya juga menyediakan perkhidmatan COD (cash on delivery) sekitar Pulau Indah, Port Klang, Bukit Tinggi, Bandar Botanic, Bandar Puteri, dan Klang. Selain itu, anda boleh self pickup produk Shaklee yang anda inginkan.

Saya menyediakan pelbagai jenis Set Kesihatan Shaklee yang di jamin mempunyai kualiti 100% semulajadi.

Saya mula join Shaklee pada tahun 2013. Pada waktu itu saya tidak serious untuk berbisnes. Hanya join Shaklee sebab nak beli makan sendiri. Sehingga lah satu ketika di mana saya join event yang Shaklee ada kan. Terus terdetik di hati, why not saya cuba serious untuk berbisnes Shaklee untuk tambah duit poket. 

Daripada situ la saya menjadi WAHM (work at home mom). Nikmat sebenarnya bila kita dapat menjaga anak di samping membantu menambah pendapatan keluarga. Tapi, dalam banyak-banyak bisnes, kenapa saya pilih Shaklee? Jom tengok apa keistimewaan Shaklee ni.

Keistimewaan Shaklee ;

  • Shaklee merupakan syarikat MLM yang adil. Bila kita dah mula jadi leader (bermula dengan Supervisor), apa yang kita perolehi tidak lagi berkaitan dengan upline kita. So, takde la istilah, "Upline senang-senang goyang kaki, downline kerja macam nak mati".
  • Shaklee menggunakan bahan yang dijamin 100% semulajadi. Beratus kajian yang di jalankan oleh Shaklee untuk memastikan produk yang di hasilkan tidak mengandungi sebarang bahan yang membahayakan kesihatan dan nyawa pengguna produk mereka.
  • Bonus yang kita dapat setiap bulan, di bayar terus ke akaun peribadi kita dan ianya tidak melalui upline kita ye. Bonus juga di berikan dalam bentuk cash atau tunai. 
  • Harga produk sangat berpatutan jika nak dibandingkan dengan produk yang ada di pasaran.
  • Diyakini HALAL dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.
Jadi, tunggu apa lagi? Tak nak ke membeli atau join je jadi ahli?

Kelebihan jadi Ahli?

  • Anda boleh membeli semua produk Shaklee dengan harga ahli dan menerima ganjaran berbentuk point dan seterusnya di kumpul untuk melayakkan anda mendapat bonus daripada Shaklee.
  • Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu punca anda menjana income 5 angka sebulan dan tidak ada yang mustahil.
  • Kami menyediakan pelbagai training khas untuk anda yang betul-betul ingin menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan atau sepenuh masa anda.
  • Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car dan Convention. Saya dan ramai ahli Shaklee sudah menikmati kelebihan ini.
  • Modal serendah RM 79.50 (Sabah & Sarawak RM 89.50)


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :




Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."
Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015