6 Sep 2015

Testimonial Eksklusif Pengguna Tegar Energizing Soy Protein ( ESP )

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com.

Seperti semua pengguna Shaklee tau, ESP ni merupakan antara produk-produk yang HOT SELLER tau. Kepada yang masih baru atau belum tahu mengenai ESP ni, boleh rujuk di sini ya untuk mengetahui segala-galanya yang best tentang ESP ni.




Energizing Soy Protein (ESP)
Testimonial Eksklusif Pengguna Tegar Energizing Soy Protein ( ESP )

Banyak jugak dengar desus desas yang mengatakan protein soya ni merbahaya. Siapa yang cakap tu? Meh nak rotan sikit. heheh. Gurau je. Sebenarnya, pengambila protein soya dalam dosage yang betul sangat-sangat baik. Tapi, macam mana baik pun benda yang kita makan tu, kalau dimakan dalam kuantiti yang terlalu banyak, mesti la tak elok. Jadi, makan tu berpada-pada la ye. 

Bukan sorang dua tau bagi feedback positif kesan pengambilan ESP ni. Terlalu banyak testimoni. Ada seorang pengguna ESP yang mempunyai masalah jerawat yang teruk, kulit kusam dan kesan parut yang susah nak hilang. Bila beliau mengambil ESP 2 scoop setiap pagi sebelum pergi kerja, kesan nya kulit beliau menjadi semakin cerah dan lembut serta kesan jerawat pun makin cepat je hilangnya. 

Okay, cakap banyak-banyak pun tak guna kalau orang tak percaya. Jom kita tengok testimoni eksklusif daripada pengguna tegar ESP ni. Jommm!!!




Testimonial Eksklusif Pengguna Tegar Energizing Soy Protein ( ESP )


Testimonial Eksklusif Pengguna Tegar Energizing Soy Protein ( ESP )


Best kan? Best kan? Jom la sama-sama merasai kehebatan ESP Shaklee supaya lebih bertenaga, kulit makin cantik berseri, susu pekat melimpah untuk ibu menyusu. Ish, pendek cerita. Semua kena cuba la.

Jangan risau. Shaklee ni dah ada di Malaysia dah 20 tahun. Disahkan halal dan diiktiraf oleh KKM dan badan Islam yang disahkan oleh JAKIM. Cubalah dulu, pasti puas hati punya!


KLIK DI SINI UNTUK MEMBELI SECARA ONLINE




Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :







Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015