13 Oct 2015

Kelebihan Polygonum Cuspidatum I Bahan Utama Vivix

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com.

Vivix merupakan supplemen anti-penuaan yang paling premium yang di hasilkan oleh Shaklee. Vivix bukan sahaja berguna untuk individu yang ingin cantik dan kelihatan muda. Ia juga merupakan tonik ajaib yang mampu merawat pelbagai jenis penyakit hanya dalam satu botol.

Jika sebelum ini saya ada menerangkan mengenai anggur muscadine, purple carrot dan elderberry, maka hari ini saya akan menceritakan kelebihan polygonum cuspidatum yang menjadi bahan utama dalam penghasilan vivix Shaklee.
kelebihan polygonum cuspidatum bahan utama vivix


Apa itu Polygonum Cuspidatum?

Polygonum cuspidatum atau lebih dikenali sebagai Japanese Knotweed. Menurut pengamal perubatan tradisional cina, polygonum cuspidatum ini digunakan untuk merawat masalah jaundis, bronkitis, tekanan darah, kesihatan jantung, kesihatan usus dan juga merawat kitaran haid yang tidak stabil.

Apa kelebihan polygonum cuspidatum?

Antara kelebihan polygonum cuspidatum ialah :

1) Kandungan resveratrol yang tinggi

Polygonum cuspidatum mengandungi kandungan resveratrol yang tinggi. Resveratrol merupakan agen anti-oksidan yang baik dan sangat bermanfaat untuk melawan radikal bebas. Ia juga membantu untuk merendahkan tekanan darah tinggi, mengurangkan berat badan, merendahkan paras kolesterol dan yang paling penting ianya berfungsi sebagai agen anti-penuaan.

2) Agen anti-penuaan yang hebat

Ia juga bersifat anti-radang, anti penuaan dan anti-kanser. Ia membantu untuk merawat masalah salur darah sempit yang boleh mengakibatkan mati pucuk di kalangan lelaki.


Cara untuk mendapat khasiat Polygonum Cuspidatum dengan mudah!

Kelebihan Polygonum Cuspidatum I Bahan Utama Vivix


Vivix merupakan supplemen terunggul yang membantu merawat penyakit ke tahap sellular. Malahan ia merupakan tonik ajaib yang membantu mencegah kanser, mengurangkan risiko sakit jantung, melambatkan proses penuaan, menyokong kesihatan sendi dan mengurangkan komplikasi penyakit kencing manis.

Vivix mengandungi kesemua kelebihan polygonum cuspidatum yang sangat menakjubkan. Jadi, dengan mengamalkan pengambilan Vivix daripada Shaklee, anda akan mendapat kelebihan polygonum cuspidatum dengan lebih mudah!

Teruja nak dapatkan Vivix? Tak tau mana nak beli? Senang je! Anda boleh membeli dengan saya. Saya merupakan pengedar sah shaklee. Anda boleh menghubungi saya di nombor yang tertera di bawah atau membeli secara online dengan menekan butang di bawah.


KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT BELIANSekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :
Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976

" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook "

Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015