2 Dec 2015

Bye November, Hai December

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com.

Pejam celik pejam celik, dah sampai bulan Disember dah. Kejap je masa berlalu. Anak-anak pun makin membesar. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana masih meminjamkan saya nafas ini supaya saya boleh menjadi hambaNya yang lebih baik daripada semalam.

Seperti biasa, bila munculnya tanggal 1 haribulan pada setiap bulan. Pasti semua SID dan pengguna tegar Shaklee tertunggu-tunggu, promo apa pulak la yang Shaklee nak bagi bulan ni. 

So, semalam, 1 Disember, maka terungkai la tanda tanya semua SID dan pengguna Shaklee apabila Shaklee announce produk apa yang promo bulan ni. Saya terus buat "burpess" lepas tengok produk yang promo bulan ni. Kemain semangat nak kurus. Mana taknya, Lecithin promo Buy 6 Free 1 kot bulan ni. Mau tak semangat nk bakar lemak.

Selain tu, bagi orang yang nak kulitnya cantik gebu gebas macam buat plastik surgery dan suntik botox, ada berita baik untuk anda. Kenapa? Sebab korang tak payah susah-susah nak buang duit ribu riban, consume je Collagen Powder Shaklee ni. Confirm kulit korang same macam orang yang membuang duit pegi buat injection bagai tu.

Untuk mommies and daddy yang concern dengan kesihatan anak-anak dan nak anak sihat cergas, bulan ni masih berlansung promo Vitalea for Children ye. Borong time promo ni memang berbaloi-baloi.

Boleh rujuk gambar di bawah ni untuk tengok item yang tengah hot promo untuk YES ni.


Bye November, Hai December

Ha, jadi tunggu apa lagi. Cepat-cepat Whatsapp/Telegram saya di 019-2212976 untuk borong vitamin semulajadi yang terlajak murah ni. Jangan tunggu sampai dah habis promo sampai menangis kat  bucu katil nanti, sudahla. hihihi


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda.Sebarang pertanyaan mengenai rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian :



Nama : Diyana Isa
Shaklee ID : 962568
Email : Riznina1014@gmail.com
Call/Whatsapp/Wechat/SMS : 019-2212976





" Ingin menjana 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan! Pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke dalam group eksklusif kami di Facebook."


Elegant Rose - Working In Background
Copyright to RIZNINA.COM
Designed by UMIESUEstudio 2015